Jak kao Jakov: Budite pero na krilima anđela čuvara djece oboljele od malignih bolesti

Pod nazivom 'Anđeli – lepet krila' udruga Jak kao Jakov pokrenula je akciju koja će vratiti osmijeh na lica teško oboljelih mališana

 

Većina mališana oboljelih od malignih bolesti svoj će Božić dočekati u bolničkom krevetu ili u sobi za izolaciju. Pomozite udruzi Jak kao Jakov da im podari osmijeh i ovog Božića. Budite pero na krilima njihovih anđela.

Pod nazivom 'Anđeli – lepet krila' Udruga Jak kao Jakov od Dana anđela čuvara, kada su bili na dječjem odjelu i izrađivali anđeliće, započeli su ovogodišnju predbožićnu akciju.
"Ovim putem pozivamo vas da nam se priključite, da se organizirate u okviru svojih sredina, škola, vrtića i župa, da zajedno sa nama izrađujete anđele i druge ukrase, da organizirate humanitarne štandove Udruge Jak kao Jakov, te da nam pomognete u sakupljanju sredstava za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Također ovim putem pozivamo i vas koji izrađujete anđeliće i druge slične ukrase ako ste u mogućnosti da nam donirate svoje radove i pošaljete ih na adresu udruge: Udruga Jak kao Jakov. V. Mačeka 1, Karlovac", kažu iz Udruge.
Anđele i ukrase možete izrađivati u svim tehnikama koje su vam dostupne. Ako se želite priključiti predbožićnoj akciji svakako se javite na e-mail udruge jak.kao.jakov@gmail.com kako bi dobili potrebne detaljnije informacije o akciji.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti