Jak kao Jakov: Ako imaš kunu viška za djecu oboljelu od malignih bolesti

"Pozivamo vas da budete s nama to subotnje prijepodne 5. rujna, da uživate u mozaiku odličnih glazbenih sastava kroz cijelu karlovačku Promenadu", poručuju iz udruge Jak kao Jakov

 

Udruga za promicanje hrvatske glazbe DAJ 5 organizator je druge humanitarne akcije 'Ako imaš kunu viška...' za djecu oboljelu od malignih bolesti udruge Jak kao Jakov.

Pod nazivom 'Ako imaš kunu viška...' u subotu 5. rujna, od 10 do 12 sati, osam će karlovačkih glazbenih sastava zasvirati na Promenadi.

Boemi, Skitnice, Grofovi, Štraseri, Academico, Kolege, Forte i Daj 5 će svirati i pjevati, Motori Moto kluba specijalne policije bit će na raspolaganju za humanitarne vožnje i razgledavanje, a volonterke naše udruge dijelit će mnoštvo balona. Također pripremamo dva velika štanda na kojima ćete moći pronaći sve naše suvenire, te majice i nove slikovnice.
"Pozivamo vas da budete s nama to subotnje prijepodne 5. rujna, da uživate u mozaiku odličnih glazbenih sastava kroz cijelu Promenadu, te da budete dio humanitarne akcije za pomoć pri liječenju naših mališana smještenih na dječjim hematološkim i onkološkim odjelima", kažu u Udruzi Jak kao Jakov.

In Portal