Humanitarni piknik udruge 'Jak kao Jakov' za djecu oboljelu od malignih bolesti

 

Humanitarna udruga 'Jak kao Jakov' uz podršku Grada Zagreba, Ustanove za upravljanje sportskim objektima, Tržnice Zagreb i Zagreb plakata poziva vas na Bundek 29. lipnja 2014. u 12 sati na prvi "Humanitarni piknik udruge JAK KAO JAKOV" za pomoć djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti. Ljetna nedjelja, gastro ponuda od gulaša, graha sa kobasicama, roštilja, slastica i pića do zabavnog, plesnog, glazbenog i sportskog programa na prekrasnoj livadi Bundeka. Program će trajati cijelo poslijepodne, pa ponesite, dekice, lopte, rekete, društvene igre i naravno puno dobre volje. Potražite štandove sa svim onim što ima Udruga JAK KAO JAKOV, majice, kape, suvenire i naravno anđele.

Udruga svojim doprinosom pokušava olakšati teške situacije u obiteljima u kojima su oboljela djeca. Udruga je registrirana u Karlovcu, međutim pomaže djecu iz cijele Hrvatske, ovisno o težini situacije u kojoj se nalaze oboljela djeca (način liječenja, potrebe za odlaskom na liječenje u inozemstvo, otežane financijske situacije obitelji oboljele djece nastale zbog bolesti djeteta).

Nastanak udruge inspirirao je trinaestogodišnji Jakov Rubido koji je bolovao od teškog oblika leukemije i iza sebe ostavio kao ostavštinu pjesmu "Jak kao Jakov".

In-Portal

Foto: Dominik GrgurićPIXSELL

 

Povezane vijesti