Budakovac: Natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom

Prvo mjesto osvojila je ekipa UOSI – Virovitica s ulovom od 2,050 kilograma, a u pojedinačnom natjecanju prvo mjesto pripalo je Davoru Zobecu s izmjerenih 0,935 kilograma

 

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica organizirala je u Budakovcu natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom, na kojem je sudjelovalo šest ekipa s područja četiri županije (Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske). Sudionici na natjecanju su bili UPIT Osijek, UTIB Bjelovar, "Bolje sutra" iz Koprivnice, Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije i UOSI Virovitica.

Natjecanje je održano na Budakovačkom jezeru, a nakon završenog natjecanja slijedilo je vaganje ulova i proglašenje pobjednika.

Prvo mjesto osvojila je ekipa UOSI – Virovitica s ulovom od 2,050 kg. Druga je bila ekipa "Bolje sutra" s ulovom od 1,920 kg., dok je treće mjesto osvojila ekipa „UPIT Osijek“ s ulovom od 0,685 kg.

U pojedinačnom natjecanju, prvo mjesto pripalo je Davoru Zobecu s izmjerenih 0,935 kg. Drugo mjesto osvojio je Josip Mraz sa 0,580 kg., a treće Higl Dražen sa 0,420 kg.

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica kao organizator natjecanja zahvaljuje sudionicima, volonterima, donatorima i ljudima dobre volje koji su s velikim srcem i voljom pomogli u organizaciji, a posebno ŠRK "Karas" i Općini Gradina koji su omogućili ovo natjecanje.

Anita Blažinović