Kup Zagorja u ribolovu za osobe s invaliditetom

Za natjecatelje su osigurane prigodne nagrade i medalje za prva tri plasmana po sektorima koje je uručio gradonačelnik Zlatara Stanko Majdak, te pehare za ekipne pobjednike koje je uručila dožupanica za društvene djelatnosti KZŽ Jasna Petek

Ovog je vikenda u Zlataru održan tradicionalni Kup Zagorja u lovu ribe udicom na plovak za osobe s invaliditetom. Natjecanje je održano u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, pod vođstvom predsjednika Davora Brlića, te ŠRD-a Pastrva Zlatar, koje je iz svojih redova dalo iskusnog državnog suca i vrsnog ribiča Josipa Kuharića, a pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Zlatara.

Na Kupu je sudjelovalo devet udruga i društava s invaliditetom iz sjeverozapdane Hrvatske.

Budući da je ovdje riječ o natjecanju kojemu je ponajprije srvha dobro druženje, a da se pritom ne zaboravlja ni na natjecateljski duh, nije potrebno nabrajati sve pobjednike u pojedinačnoj i skupnoj konkurenciji.
Valja tek napomenuti da su za natjecatelje osigurane prigodne nagrade i medalje za prva tri plasmana po sektorima koje je uručio gradonačelnik Zlatara Stanko Majdak, te pehare za ekipne pobjednike koje je uručila dožupanica za društvene djelatnosti KZŽ Jasna Petek. Nagrade za tri najbolja pojedinca, najstarijeg natjecatelja, te utješna nagrada za natjecatelja s najmanjim ulovom donirane  su od strane Trgocentra  iz Zaboka.

Dodjela nagrada i medalja održana je u prostorijama OPG Bizjak, koji je besplatno ustupio svoj prostor i dio pića, kome se organizatori Kupa iskreno zahvaljuju. Također, zahvalili su se i Daruvarskoj pivovari na donaciji piva, kao i pekari Viki iz Zlatara na donaciji kruha.

Kako bi cijeli događaj protekao u još boljem raspoloženju pobrinuo se tamburaški sastav ‘Prava ekipa’.

In-Portal