OTVOREN 14. REGIONALNI SAJAM POSLOVA Kandidati mogu birati između tisuću oglasa za posao

Najveći virtualni susret poslodavaca i posloprimaca donosi raznovrsnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svim zanimanjima, a za sve posjetitelje je - potpuno besplatan

Potraga za poslom, ilustracija.

 

U svjetlu sve većih ekonomskih izazova i neprestanih promjena na tržištu rada, mnogi građani Hrvatske razmišljaju o pronalasku novih prilika za profesionalni napredak. Prema najnovijim istraživanjima, čak dvije trećine ljudi razmišlja o pronalasku dodatnog posla kako bi se suočili s inflatornim pritiscima i rastućim troškovima života.

Jesen, sezona promjene i novih početaka, pruža savršeni okvir za ostvarivanje tih ambicija. U svijetu punom prilika i mogućnosti, sada je pravi  trenutak za 'okretanje stranica' i aktivno traženje novog, boljeg ili dodatnog posla!

Bogata i raznovrsna ponuda poslova

Naime, preksinoć točno u ponoć, svoja virtualna vrata širom je otvorio 14. Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima i kandidata za posao.

Od 24. do 31. listopada posjetitelji sajma mogu potpuno besplatno istraživati raznovrsnu ponudu natječaja za slobodna radna mjesta, a na ovogodišnjem sajmu se predstavlja više od 150 tvrtki iz Hrvatske i susjednih zemalja, s tisuću oglasa za posao.

Sajam organizira vodeći portal za oglašavanje radnih mjesta u Hrvatskoj MojPosao, koji je dio Alma Career grupacije, u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud - Srbija, MojPosao.ba - Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje - Makedonija te Deloglasnik - Slovenija.

Sajam traje tjedan dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, Regionalni sajam poslova je moguće posjetiti iz udobnosti vlastitog doma, u bilo koje doba dana ili noći.

Na brojnim virtualnim štandovima sve posjetitelje očekuju domaćini - uspješni poslodavci iz Hrvatske i regije. Pored bogate ponude poslova, na štandovima se nalaze informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerije fotografija i/ili video prikazi radnog okruženja.

Jednostavna i brza prijava

Prijava na oglas je brza i iznimno jednostavna, a sajam nudi i mogućnost višestruke prijave na oglase za posao.

Zainteresirani kandidati se na oglase mogu prijaviti putem svog MojPosao profila, ali i bez njega. Isto tako, u istom trenutku se mogu prijaviti i na više oglasa, a sve nedoumice kao i prve razgovore s poslodavcima moguće je odraditi putem chata i/ili video poziva.

Spektar oglasa na sajmu je zaista širok, a poslodavci su podijeljeni u 4 ključne kategorije: Trgovina, Tehnologije, Financije i Usluge.

Ove godine sudjeluju: ABA - Austrian Business Agency, Maistra, ATP Zagreb arhitekti inženjeri, Lürssen Design Center Kvarner, Assist, Onkološki inštitut Ljubljana, Henkel, Jabil Croatia, Petrol, Metro, JYSK, Prima, Aluflexpack, Spar, Konzum, INA, Wassermann bright future, Ribola, Telemach, Teleperformance Hrvatska, Grand Circle, FraGround Fraport, Aelia Duty Free Shop, KM-Kovnica, HZMO, Adapt Electronic, dSpace, Addiko Bank, CLUB Med, Adace Service Adria, Tia Partner, Radisson Blu Resort & Spa, AD Plastik, Lush, W&K, Valamar, MojPosao te mnogi drugi izlagači iz regije.

Posjetite sajam od 24. do 31. listopada na www.regionalnisajamposlova.com.

 

MojPosao

 

Povezane vijesti