Fakultet elektrotehnike i računarstva: Job Fair - najveći sajam poslova u Hrvatskoj

Sajam Job Fair ugostit će više od 100 poduzeća iz 14 različitih grana ICT i elektrotehničke industrije

 

Centar karijera FER-a, SSFER i KSET po 13. put organiziraju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 23. i 24. svibnja 2018. Job Fair, gdje će studenti i svi oni u potrazi za poslom imati priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima.

Kako je najavljeno, najveći sajam poslova u Hrvatskoj ugostit će više od 100 poduzeća iz 14 različitih grana ICT i elektrotehničke industrije, a osim putem štandova, posjetitelji će o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi moći saznati i putem predavanja.

Novost ovogodišnjeg Job Faira je mogućnost sudjelovanja na radionicama, koje će se također održavati u sklopu sajma. Popis i sadržaj radionica te način prijave moguće je pronaći na poveznici jobfair.fer.unizg.hr/hr/novosti/84.

"Kako bi se čim bolje pripremili za Job Fair, pozivamo studente, nedavno diplomirane i one u potrazi za poslom da svoj životopis ostave u bazi životopisa na poveznici jobfair.fer.unizg.hr/hr/zivotopisi/novo. Nakon predavanja životopisa u bazu posjetitelji putem maila, osim potvrde, dobivaju i vlastiti QR kod kojeg tijekom sajma mogu koristiti umjesto posjetnice. Više o načinu korištenja QR koda potražite na poveznici jobfair.fer.unizg.hr/hr/novosti/66", poručio je organizator.

Na kraju prvog dana sajma, bit će organiziran Loosen Up Party u KSET-u na kojem će se timovi sastavljeni od poslodavaca i posjetitelja moći natjecati u kvizu znanja. Tijekom neformalnog druženja u KSET-u posjetitelji će moći uživati i u nekoliko različitih vrsta koktela.

Više informacija o događaju na internetskoj stranici jobfair.fer.unizg.hr.

Klaudija Klanjčić