Šime Strikoman: Milenijska fotografija 'Maši za artritis' na Rooseveltovu trgu u Zagrebu

"Ponekad i maleni zamah nama oboljelima od upalnih reumatskih bolesti predstavlja veliki napor. Mašite s nama za artritis i pridružite nam se na milenijskoj fotografiji", poručili su članovi Udruge Remisija

Šime Strikoman

Budite dio milenijske fotografije 'Maši za artritis' koju će Udruga Remisija snimiti u suradnji s fotografom Šimom Strikomanom u nedjelju 12. listopada u 13 sati na zagrebačkom Rooseveltovu trg kod muzeja Mimara, u sklopu obilježavanja Svjetskog dana artritisa.

"Ponekad i maleni zamah nama oboljelima od upalnih reumatskih bolesti predstavlja veliki napor. Mašite s nama za artritis i pridružite nam se na milenijskoj fotografiji, kako bismo zajedno proširili glas o oboljelima. Cilj Udruge Remisija osigurati je bolju dostupnost biološke terapije oboljelima od upalnih reumatskih bolesti, a važan korak u njegovu postizanju je i puna primjena registra oboljelih. Kako bi se čuo glas svih onih koji žele pomoći, tijekom 12. i 13. listopada na Cvjetnom trgu, prikupljat ćemo potpise podrške za punu primjenu registra, kako bi svi koji ispunjavaju uvjete ostvarili pravo na biološku terapiju. Svog glas za punu primjenu registra možete dati i putem linka remisija.hr/vas-glas-za-punu-primjenu-registra-2/ .

Registar oboljelih od upalnih reumatskih bolesti popunjavaju licencirani reumatolozi u reumatološkim ambulantama u Hrvatskoj. Upisom podataka u registar dobiva se stvarna slika o bolesnicima i njihovim potrebama na razini cijele zemlje što dozvoljava utemeljeno planiranje financijskih sredstava za lijekove i druge oblike liječenja, pa tako i prijeko potrebnu biološku terapiju. Svojim glasom za biološku terapiju i punu primjenu registra pomozite nam oboljele vratiti u život!", poručili su iz Udruge Remisija.

In Portal

Foto: Filip Brala/PIXSELL