John Terry dirnuo nogometnu javnost nakon što je navijaču Chelsea na originalan način izrazio sućut zbog smrti majke

U vremenima kad se na nogomet uglavnom gleda kroz novac i kladioničarsku mafiju, potez Terryja jedna je skromna ali značajna ljudska gesta

 

Bivši kapetan engleske reprezentacije John Terry ponovno je dokazao da ima veliko srce. Ovih je dana naime navijaču Chelsea Louiseu Heatonu poslao svoj potpisani dres koji je nosio na jednoj od utakmica, kao znak podrške nakon saznanja da je spomenutom navijaču nedavno umrla majka. Terryjeva poruka, koju je Heatonu poslao putem Twittera, izazvala je veliku pozornost nogometne javnosti, ali i korisnika društvenih mreža.

Evo koju je poruku Terry poslao navijaču Heatonu:
"Dobro jutro. Jako mi je žao zbog smrti tvoje majke. Volio bih ti poslati jedan od svojih dresova koje sam nosio na jednoj od svojih utakmica, s potpisom, naravno. Samim tim što Chelsea i ja na taj način možemo barem malo olakšati ti tugu zbog gubitka majke velika je čast za mene. Moraš nastaviti gajiti nasljeđe svoje majke i biti jak. Ali isto tako, nemoj se bojati plakati i prisjećati se lijepih uspomena koje si doživio sa svojom majkom. I zapamti da vrijeme liječi sve. Puno ljubavi šalje ti JT. Nadam se da ćeš prihvatiti moj dres", napisao je Terry navijaču.
U vremenima kad se na nogomet uglavnom gleda kroz novac i kladioničarsku mafiju, potez Terryja jedna je skromna ali značajna ljudska gesta.

M. Damjanović

 

Povezane vijesti