Županijska udruga slijepih Split zapošljava 15 djelatnica na projektu Zaželi

Prijaviti se mogu nezaposlene žene prijavljene u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem. Prednost pri zapošljavanju imaju pripadnice teže zapošljivih/ranjivih skupina

Zajednička fotografija članova udruge.

 

Raspisan je javni natječaj za prijem 15 radnica u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci za obavljanje poslova pružanja potpore i podrške starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju.

Mjesto rada: općina Split (11 radnica); Grad Solin (1 radnica); Grad Kaštela (1 radnica); Grad Omiš (1 radnica) i gradovi Hvar i Stari Grad na otoku Hvaru (1 radnica).

Radno mjesto: Radnica na poslovima pružanja potpore i podrške starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju.

Poslodavac je Županijska udruga slijepih Split i traže 15 radnica, a zaposlenje je na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu. Naknadu za prijevoz daju u cijelosti.

Prijaviti se mogu nezaposlene žene prijavljene u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem (bez osnovne škole, osnovna škola, srednja škola 3 godine, srednja škola 4 godine). Prednost pri zapošljavanju imaju pripadnice teže zapošljivih/ranjivih skupina definiranih Pozivom Zaželi - program zapošljavanja žena - faza III.

Projekt 3P - Pratiteljice, Pomoćnice, Prijateljice II (kodni broj UP.02.1.1.16.0098) je u skladu s europskim i nacionalnim preporukama o unapređenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanje država članica EU s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Projekt 3P - Pratiteljice, Pomoćnice, Prijateljice II je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Natječaj vrijedi do 11.1.2023., a više detelja doznajte ovdje.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti