Ljudskost na djelu: Humanitarna akcija za teško oboljelu Renatu Dragičević (35), majku troje djece

S nezaposlenim suprugom Renata u teškim materijalnim uvjetima živi u Tovarniku. Najstarije dijete pohađa šesti razred osnovne škole, drugo dijete je u dobi od 6 godina, dok najmlađe ima tek jednu godinu

 

Hrvatska seljačka stranka pokrenula je hvale vrijednu humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za teško oboljelu Renatu Dragičević iz Tovarnika, koja boluje od karcinoma dojke.

Renata Draičević hrabra je i brižna majka troje maloljetne djece. Rođena je 16. veljače 1981. godine, s nezaposlenim suprugom u teškim materijalnim uvjetima živi u Tovarniku. Najstarije dijete pohađa šesti razred osnovne škole, drugo dijete je u dobi od 6 godina, dok najmlađe ima tek jednu godinu.

U razgovoru sa obitelji Dragičević doznali smo kako im je najpotrebnija perilica rublja, te smo skupili sredstva i osobno im odvezli novu perilicu rublja kupljenu od financijskih sredstava koje smo skupljali baš za ovu obitelj. Djecu smo razveselili slatkišima i voćem.

Renata Dragičević oduševila se uranjenim rođendanskim poklonom i od srca zahvalila članicama Hrvatskog srca Osijek, mladima GO HSS Osijek i Sandri Lukač ispred regionalnog ureda Marijane Petir u Osijeku.

U svrhu prikupljanja financijskih sredstava za pomoć Renati Dragičević otvoren je račun u Privrednoj banci Zagreb: HR1623400093210270619.

Ovom akcijom želimo potaknuti sve naše sugrađane i ljude dobre volje da pomognu ovoj mladoj, hrabroj ženi i majci u borbi sa teškom bolesti, te joj želimo što brži oporavak i konačno ozdravljenje na radost njezine obitelji i svih članova HSS-a Osijek.

Mladi GO HSS Osijek

 

Povezane vijesti