Udruga MoSt: Humanitarna akcija za splitsku Socijalnu samoposlugu

Udruga MoSt želi širiti pozitivnu energiju i stvarati zajednicu u kojoj nema socijalno isključenih građana, koja njeguje aktivizam, humane odnose i pokazuje brigu za one kojima je pomoć potrebna

 

Trgovački centar Joker i udruga MoSt organiziraju veliku donatorsko/humanitarnu akciju prikupljanja proizvoda za socijalnu samoposlugu "SolidarnoST" koja će se održati 27. i 28. lipnja od 9 do 21 sati, u prostoru Trgovačkog centra (Put Brodarice 6).
Svi kupci i posjetitelji Centra imati će priliku, na tri različite lokacije, donirati proizvode za Socijalnu samoposlugu. U okviru akcije prikupljaju se prehrambeni i higijenski proizvodi, hrana i higijenski proizvodi za bebe te školski pribor.
U samoj akciji sudjelovat će više od 30 volontera Socijalne samoposluge i volonterke - zaposlenice DM-a.

Udruga MoSt je nevladina organizacija sa sjedištem u Splitu, s lokalnim, regionalnim i nacionalnim djelovanjem koja na vrijednostima volonterskog rada, humanosti, solidarnosti, poštivanju različitosti i ljudskih prava pruža konkretnu pomoć potrebitima i podiže kvalitetu života djece, mladih i građana drugih dobnih kategorija. Udruga MoSt želi širiti pozitivnu energiju i stvarati zajednicu u kojoj nema socijalno isključenih građana, koja njeguje aktivizam, humane odnose i pokazuje brigu za one kojima je pomoć potrebna.

In Portal

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

Povezane vijesti