VICTORIA'S SECRET Donje rublje prilagođeno osobama s invaliditetom, intimni odnosi bit će znatno uzbudljiviji

Novo erotsko rublje bit će prilagođeno ljubavnicima s invaliditetom u rasponu od mišićne distrofije ili cerebralne paralize do autizma i drugih intelektualnih teškoća

Victoria's Secret

 

Planetarno popularna korporacija Victoria's Secret debitirat će s prilagodljivim donjim rubljem na Tjednu mode u New Yorku.

Tvrtka, koja je postala sinonim za erotski dizajnirano intimno rublje, izložit će svoju kolekciju za osobe s tjelesnim i osjetilnim oštećenjima u rujnu, u sklopu neprofitne revije Runway of Dreams koja pomaže osobama s invaliditetom dati veću vidljivost u svijetu mode.

Mindy Scheier, koja je osnovala Runway of Dreams i pomogla Tommyju Hilfigeru u radu na njihovoj prilagodljivoj kolekciji, povezala se s Victoria's Secretom tako što je prošle godine pozvala njezine rukovoditelje na modnu reviju i razgovarala s njima o tome kako je ženama s invaliditetom 'stalo do toga da se osjećaju seksi koliko i bilo kojoj tipičnoj ženi'.

- Ne samo da je Victoria’s Secret trebala razumjeti potrebe ovih žena, morali su osjetiti ovu populaciju s invaliditetom općenito – rekla je Scheier.

Menadžment Victoria's Secret pozdravio je asortiman za osobe s invaliditetom kao 'prvi prolaz na unosno tržište' ove kompanije.

Lydia Smith, voditeljica odjela za raznolikost Victoria's Secreta, kaže kako iz tržišne perspektive, postoji mnogo ljudi s invaliditetom koji predstavljaju veliku kupovnu moć.

Novo erotsko rublje bit će prilagođeno osobama s invaliditetom u rasponu od mišićne distrofije ili cerebralne paralize do autizma i drugih intelektualnih teškoća.

Lydia Smith smatrala je korisnim razgovarati s fokusnom grupom sastavljenom od osoba s invaliditetom, tako je prikupila korisne informacije i, kako kaže, na kraju istraživanja doživjela svoj veliki 'aha' trenutak.

- U fokusnoj grupi je bio čovjek s cerebralnom paralizom pa je imao problema sa spretnošću u krevetu. Pričao je kako ne može skinuti grudnjak svojoj ženi, što ga je frustriralo i nije bio zadovoljan svojim ljubavničkim izvedbama. Naše donje rublje sve je to promijenilo, pa danas supružnici uživaju u nesputanoj intimnosti – kaže Smith.

Intimni odnosi osoba s invaliditetom, dakle, s ovim bi donjim rubljem mogli biti znatno uzbudljiviji. Stoga vadite ušteđevinu koju ste 'zaštekali u čarape' i kupujte iznad svoje platežne moći. Erotsko je rublje dozlaboga skupo, ali ne škrtarite, budite bahati. Uostalom, i čarape su donje rublje, zar ne!?

Mladen Kristić

 

Povezane vijesti