Hrvatska udruga radnih terapeuta: Radionice 'Naučiti se igrati' za bolje razumijevanje djece

Radionica je namijenjena terapeutima, psiholozima, edukacijskim rehabilitatorima, socijalim pedagozima, pedagozima, liječnicima te ostalim stručnjacima koji rade u području pedijatrije

 

Hrvatska udruga radnih terapeuta od 8. do 12.  lipnja 2016. godine u Zagrebu organizira dvije praktične radionice: Program Naučiti se igrati (Learn to play) i Procjena djetetove igre pretvaranja (ChIPPA – The Child-Initiated Pretend Play Assessment).

Sudjelovanjem na dvodnevnoj radionici “Naučiti se igrati: Kako razumjeti djetetovu okupaciju igre u radnoterapijskom pedijatrijskom tretmanu”, sudionici će razviti znanja o razvoju simboličke igre od 18 mjeseci do 5. godine i kako to znanje uporabiti u procjeni djetetovih sposobnosti igre te implementaciji programa "Naučiti se igrati (Learn to play)“.

Tijekom radionice koristit će se teorijske informacije, prikazi slučaja, video analize i uvježbavanje ključnih vještina u malim grupama. Radionica je namijenjena terapeutima, psiholozima, edukacijskim rehabilitatorima, socijalim pedagozima, pedagozima, liječnicima te ostalim stručnjacima koji rade u području pedijatrije.

Kroz trodnevnu radionicu "Procjena djetetove igre pretvaranja (ChIPPA)", polaznici će se upoznati s temeljnim pretpostavkama ChIPPA procjene, vođenju bilješki, načinu bodovanja i interpretacije rezultata. Procjena djetetove igre pretvaranja (ChIPPA) standardizirana je procjena kojom se dobiva uvid u kvalitetu djetetove sposobnosti samostalnog razvijanja igre pretvaranja.

In Portal

 

Povezane vijesti