Udruga Ozana: Izložba radova djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

Ozana je udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima osnovana u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

 

Udruga Ozana poziva vas na otvorenje božićne izložbe 'Svjetlo na putu' u ponedjeljak, 7. prosinca u 18 sati u Ulici grada Vukovara 235. Prodajnu izložbu radova djece s teškoćama u razvoju, mladih i odraslih osoba s invaliditetom otvorit će Anka Slonjšak, pravobraniteljica osoba s invaliditetom. Izložbu možete razgledati do 11. prosinca 2015. godine od 10 do 20 sati.

Program izložbe:

Ponedjeljak, 7. prosinca u 18 sati svečano otvorenje izložbe i riječ dobrodošlice. Nastup korisnika Ozane - Recital 'Svjetlo na putu' Glazbena točka - Marina Matošević.

Utorak, 8. prosinca u 18 sati večer zahvale donatorima i suradnicima, nastup korisnika Ozane - Recital 'Svjetlo na putu'. Uručenje zahvalnica Four4Quartet - Koncert zahvale.

Srijeda, 9. prosinca u 18 sati večer za najmlađe - Lutkarska predstava 'Baka zima'.

Četvrtak, 10. prosinca u 18 sati, Božićni Štrikeraj uz klapu Bevanda.

Petak, 11. prosinca u 18 sati, Večer poezije i glazbe, Enes Kišević govori svoje stihove gitare Ismet Kurtović i Safiudin Alimoski.

Ozana je udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima osnovana u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji. U okruženju životne radosti i optimizma, kroz pažljivo vođene i osmišljene aktivnosti, svakom ponaosob pružena je mogućnost da se razvija i raste do svog maksimalnog potencijala.

In Portal