Besplatne radionice fotografije u ACT-u

Radionice su namijenjene svima koji žele saznati više o analognoj i digitalnoj fotografiji, odabiru opreme te završnoj obradi i prezentaciji fotografije

 

Devetu godinu za redom nastavljaju se redovne aktivnosti koje su otvorene za javnost i objedinjene pod nazivom act.klub.

Prve aktivnosti act.kluba počinju već ovaj mjesec, a jedna od njih je sada već tradicionalna radionica fotografije pod vodstvom Milivoja Kuhara iz udruge Multimedij.

Radionice su namijenjene svima koji žele saznati više o analognoj i digitalnoj fotografiji, odabiru fotografske opreme, te završnoj obradi i prezentaciji fotografije, a zamišljene su kao dvosatna događanja. Radionice su podijeljene na teoriju fotografije i praktični dio, a orijentirane su na deset tema: Fotografija – pojam i karakteristike; Analogna i digitalna fotografija; Osnove digitalne fotografije; Svjetlo i ekspozicija; Okvir, objektivi i kompozicija slike; Svjetlo i boja; Pristup fotografskom motivu; Temeljne fotografske teme; Obrada fotografije te Analiza fotografije.

Radionica će se održavati svaki utorak u terminu od 19 do 21 sat, a prva je 14. listopada. Za radionice je potrebna prijava koju možete poslati na edukacija@actnow.hr ili se prijaviti putem telefona na 040 390 047. Radionice se održavaju u Knjižnici i čitaonici Tabula Rasa (Autonomni centar – ACT) na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu, (zgrada Starog hrasta, prvi kat).

In Portal

 

Povezane vijesti