Split: Udruga Naša dica traži deset pomoćnika u nastavi

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Naša dica" osnovana je 2007. godine s ciljem unapređivanja kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju

 

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Naša dica" traži 10 pomoćnika u nastavi (m/ž), na određeno; novootvoreni poslovi; 20 sati tjedno za rad u Splitu.

Potrebna raazina obrazovanja: srednja škola 4 godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno.

Zapošljavanje putem Javnog poziva za prijavu projekta udruge za pružanje usluga pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u školskoj godini 2018./2019., a kojeg  će financirati Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Opis poslova pomoćnika u nastavi: rad s učenicima koji imaju teškoće u razvoju, a pohađaju redovitu školu po određenom programu ili specijaliziranu ustanovu (COO Juraj Bonači Split i COO Slava Raškaj Split). Prednost će imati osobe koje su  završile edukaciju za pomoćnike u nastavi ili osobe koje su već radile kao pomoćnici u nastavi. Poželjno je da su kandidati završili slijedeće škole: učitelj, predmetni nastavnik, pedagog, psiholog ili slično (VŠS, VSS), gimnazija ili slično (SSS). Od kandidata se očekuje da su spremni na timsku suradnju i učenje, te da su pouzdani i odgovorni i vrlo je važno da imaju empatije za djecu s teškoćama u razvoju. Ukoliko imaju volontersko iskustvo potrebno je navesti poslove i naziv organizatora volontiranja.

Zainteresirani kandidati su dužni dostaviti motivacijsko pismo, životopis (obrazac europass), presliku svjedožbe ili diplome o završenom školovanju, potvrdu o nekažnjavanju.

Navedenu dokumentaciju dostaviti na e mail adresu udruga@nasadica.hr.

Natječaj je otvoren do 22. lipnja 2018.; kontakt e-mailom na udruga@nasadica.hr.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Naša dica" osnovana je 2007. godine s ciljem unapređivanja kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Rad udruge je javan. Javnost rada ostvaruje se javnim djelovanjem svih organa udruge, obavještavanjem putem sredstava javnog priopćavanja i na druge načine podobne za pravodobno i objektivno obavještavanje o djelovanju udruge, kako članstva tako i ostalih zainteresiranih.

Božica Ravlić