Udruga 'Naša dica' organizira koncert Rade Šerbedžije za djecu s teškoćama u razvoju

Udruga okuplja roditelje djece s teškoćama u razvoju, kao i sve ostale koji žele pridonijeti podizanju kvalitete života mališana i njihovih obitelji. Kako nam je izjavila predsjednica udruge Gordana Burić, nadaju se da će koncertom prikupiti dovoljno sredstava potrebnih za tekuće troškove rada udruge

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju "Naša dica“ i organizatorica koncerta učiteljica Sandra Milić te brojni sponzori pozivaju Vas na Humanitarni koncert Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend koji će se održati 5. listopada 2013. u 20 sati, Kino Sv. Juraj, Kaštel Sućurac.  Ulaznice možete rezervirati na broj 099 67 65 472 ili kupiti u Kaštel Sućurcu, Caffe bar Duje, Kaštel Stari i dva sata prije početka koncerta na ulazu u kino po cijeni od 120 kuna.
Udruga "Naša dica“ osnovana je 2007. godine te okuplja roditelje djece s teškoćama u razvoju, kao i sve ostale koji žele pridonijeti podizanju kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Kako nam je izjavila predsjednica Udruge Gordana Burić, nadaju se da će prikupiti dovoljno sredstava potrebnih za tekuće troškove rada udruge.
"Putujem i pronalazim nove rubove vedrine, preskačem prepreke, igram scene koje sam već jednom davno odigrao, zanosim se peergyntovskim izmišljotinama da bih pronašao neki smisao u razbijenom vremenu i prostoru, i vrtim se kao i svi, u ovom začaranom životnom krugu. Ponekad sretan, ponekad nesretan", kaže Rade Šerbedžija.

B. Ravlić

Foto: PIXSELL