Natječaj: Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju 'Naša dica' traži stručnog suradnika

Udruga nudi ugovor o radu, mogućnost edukacije i usavršavanja, a omogućena je sva potrebna oprema za rad

 

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Naša dica traži stručnog suradnika/cu na programu Slagalica. Tražena razina obrazovanja: fakultet, akademija, magisterij (defektolog, logoped, socijalni pedagog, učitelj); informatička znanja (Office, internet).

Potrebno znanje engleskog jezika.

 Prednost imaju kandidati koji posjeduju iskustvo u radu s djecom s komunikacijskim teškoćama, završenu edukaciju/ili sudjelovanje na skupovima specifičnih metoda u radu s djecom s komunikacijskim teškoćama, volontersko iskustvo, fleksibilan raspored. Dodatni uvjeti:izražene  komunikacijske vještine,visoki stupanj odgovornosti i samostalnosti u radu,posjedovanje vozačke dozvole

Kratak opis poslova:  individualan rad s djecom i izrada programa (s naglaskom na učenje uz vizualnu podršku, korištenje AAC tehnologije, primjenom PECS pristuma, savjetodavni rad s roditeljima, vođenje edukativnih radionica za roditelje, odlazak obiteljima kod kuće i pomoć oko prilagodbe prostora i savjetovanje oko potrebnih materijala za svakodnevno korištenje.

Udruga nudi ugovor o radu, mogućnost edukacije i usavršavanja, omogućena sva potrebna oprema za rad.

 Potrebna dokumentacija: motivacijsko pismo i životopis.

 Prijave se šalju na email:  udruga@nasadica.hr do 18. veljače 2016.

In Portal