Natječaj: Osnovna škola Bol traži dva pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u Splitu

Natječaj se raspisuje za izbor pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama na određeno vrijeme do 30. lipnja temeljem Projektnog prijedloga Grada Splita "S pomoćnikom mogu bolje III"

 

Osnovna škola "Bol" raspisala je natječaj za radno mjesto pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama na određeno nepuno radno vrijeme za 22 sata tjedno (22/40), 1 izvršitelj (m/ž) i pomoćnik u nastavi za učenike s teškoćama na određeno nepuno radno vrijeme za 18 sati tjedno (18/40), 1 izvršitelj (m/ž).

Kandidat za pomoćnika u nastavi mora imati završeno minimalno srednjoškolsko obrazovanje, te za njegovo angažiranje ne smiju postojati zapreke iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Natječaj se raspisuje za izbor pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama na određeno vrijeme do 30. lipnja 2018. godine temeljem Projektnog prijedloga Grada Splita "S pomoćnikom mogu bolje III" u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III".

Izrazi koji se u ovom natječaju koriste za osobe u muškom rodu su neutralni i odnose se na muške i na ženske osobe.

Kandidati uz prijavu trebaju priložiti životopis, presliku domovnice, uvjerenje o nekažnjavanju u izvorniku (ne starije od 6 mjeseci), presliku dokaza o vrsti i razini obrazovanja, presliku dokaza o završenoj edukaciji za pomoćnika u nastavi. Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima trebaju se u prijavi za natječaj pozvati na to pravo, a prednost u odnosu na ostale kandidate imaju samo ako ispunjavaju uvjete natječaja. Da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidati trebaju uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja i sve dokaze kojima potvrđuju ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve priloge kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta natječaja, odnosno pravo prednosti pri zapošljavanju.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni pisanim putem u zakonski utvrđenom roku.

Prijavu je potrebno dostaviti do 28. ožujka 2018. na adresu Osnovne škole "Bol", Hrvatskih iseljenika 10, Split.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti