Nedelišće: Osnovna škola traži pomoćnika u nastavi učeniku s teškoćama u razvoju

Uvjeti koje handidat treba ispunjavati su minimalno srednjoškolsko obrazovanje, da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak, te završeni program edukacije za poslove pomoćnika u nastavi

 

Osnovna škola Nedelišće raspisala je natječaj za pomoćnicu/ka u nastavi učeniku s teškoćama, 1 izvršitelj na nepuno određeno radno vrijeme od 25 sati tjedno.
Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati su minimalno srednjoškolsko obrazovanje, da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak, te završeni program edukacije za poslove pomoćnika u nastavi.

Uz pismenu prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti: životopis, dokaz o hrvatskom državljanstvu, dokaz o stupnju i vrsti stručne spreme, elektronički zapis radne knjižice ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci). Radno iskustvo nije važno.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. 
Prijave s ispravama kao dokaz o ispunjavanju uvjeta dostaviti do 26.ožujka 2018. na adresu: Osnovna škola Nedelišće, Trg Republike 9, 40305 Nedelišće.
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.
Obavijest o izabranom kandidatu bit će objavljena na web stranici škole, www.os-nedelisce.skole.hr, u roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava i neće se pojedinačno dostavljati neizabranim kandidatima.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti