Anđeli: Udruga roditelja djece s najtežim invaliditetom traži radnika i fizioterapeuta

Ideja osnivanja Udruge potekla je od činjenice da se o djeci s najtežim tjelesnim invaliditetom (potpuno nepokretnoj djeci) ne skrbi nitko osim njihovih obitelji

 

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama 'Anđeli', Split, traži pomoćnog radnika/cu na određeno vrijeme (zapošljavanje po programu javnih radova). Potrebne su tri godine radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorija te stručna sprema KV ili SSS.

Rok prijave: 3. lipnja 2016. godine.

Traži se i viši fizioterapeut/kinja na određeno vrijeme, također zapošljavanje po programu javnih radova. Radno iskustvo nije uvijet, razina obrazovanja: viša ili prvostupanjska. Rok prijave: 2. lipnja 2016. godine.

Kontakt e-mailom: mirjana@andjeli.hr.

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama 'Anđeli' kao samostalna Udruga djeluje od 8. srpnja 2005. godine. Ideja osnivanja Udruge potekla je od činjenice da se o djeci s najtežim tjelesnim invaliditetom (potpuno nepokretnoj djeci) ne skrbi nitko osim njihovih obitelji, te da su takva djeca potpuno odsječena od društva.

Temeljna programska orijentacija Udruge je da u sveobuhvatnu i neprekidnu djelovanju i aktivnosti dužnosnika i tijela Udruge, ostvaruju kontinuiranu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama, te članovima njihovih obitelji, kao jednog od temeljnih razloga postojanja.

B. Ravlić