Udruga 'reKreativni kvART - SHP' organizira humanitarnu akciju 'Špansko za Vukovarske Leptiriće'

Kako smo već ranije najavljivali, Udruga 'reKreativni kvART - SHP' iz Zagreba po treći put za redom organizira humanitarno-rekreativnu akciju 'Špansko za Vukovarske Leptiriće'

Vizual.

 

Ova biciklistička akcija vozit će se od Zagreba do Vukovara, a započeti će 17. studenog u 6 sati ujutro te završiti pri dolasku u Vukovar 18. studenog. Kroz svoje djelovanje, udruga želi pružiti pomoć socijalno, ekonomski i zdravstveno ugroženim pojedincima i skupinama, a sve to kroz organizaciju volonterskih i humanitarnih manifestacija.

Ova akcija pokrenuta je s ciljem podizanja svijesti i skupljanja sredstava za Udrugu 'Vukovarski leptirići'. Skupljenim sredstvima od kotizacije pomoći će se radu ove udruge za iduću godinu. Kotizacija za sudjelovanje u akciji iznosi 50 eura.

Sudionici na put s biciklima kreću od Trga Ivana Kukuljevića u zagrebačkom kvartu Špansko.

U akciji mogu sudjelovati svi koji osjećaju da rutu od Zagreba do Vukovara mogu odvoziti do kraja. Sudionici koji su mlađi od 18 godina mogu sudjelovati uz potpisanu suglasnost roditelja ili skrbnika.  Staza kojom će sudionici voziti proteže se kroz pet županija: Grad Zagreb, Zagrebačku, Sisačko-moslavačku, Brodsko-posavsku te Vukovarsko-srijemsku županiju, a dugačka je 325 kilometara i vozi se u dvije etape.

Od obavezne opreme sudionici moraju imati: cestovni bicikl, zaštitnu kacigu, odjeću prilagođenu vremenskim uvjetima, bidon za tekućinu, osnovni biciklistički set za popravak.

Svi sudionici dobiti će sudionički paket koji uključuje: majicu organizatora, zahvalnicu za sudjelovanje, noćenje s doručkom u Slavonskom Brodu, službene fotografije s utrke, suplementaciju tijekom utrke (voda, isotonic, cola) i snackove (voće, energetske pločice, gelovi) na feed zonama motoriziranu pratnju tijekom utrke te povratak sudionika i opreme u Zagreb vozilima organizatora.

Opći uvjeti utrke

Sudionici voze na vlastitu odgovornost i moraju se pridržavati prometnih pravila Republike Hrvatske, organizator ne snosi odgovornost za štetu ili ozljede nastale nepoštivanjem pravila i propisa, za sigurnost sudionika brinu se vozila i pratnje ekipe organizatora.

Zbog popunjenosti kapaciteta prijave za ovu akciju zatvorene su ranije od predviđenog.

Udruga 'reKreativni kvART - SHP' poziva sve ljude dobrog srca da, ako su u mogućnosti, uplate donacije za pomoć rada Udruge 'Vukovarski leptirići'. Svi oni koji žele, svoje donacije mogu uplatiti putem platforme 'Čini pravu stvar', putem ovog linka.

Za dodatne informacije i sva pitanja, zainteresirani se mogu obratiti na email udruga@rekreativnikvart.com ili na broj 091/2343-476.

 

In Portal

 

Povezane vijesti