City Center One: Akcija 'Daj 5 za leptirića let' za udrugu Vukovarski leptirići

Cilj udruge među ostalim je i prikupljanje humanitarne pomoći u svrhu poboljšanja kvalitete rehabilitacije i življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji

 

City Center One od 14. do 16. listopada slavi 10. rođendan koji će jednim dijelom obilježiti i humanitarnom akcijom 'Daj 5 za leptirića let'.

Za samo pet kuna osvježite se čašom pjenušca i uživajte u komadu ukusne City torte, a sva tako prikupljena sredstva bit će usmjerena udruzi Vukovarski leptirići. Pridružite se brojnim osobama iz javnog života koje će sudjelovati u ovoj akciji i učinimo svijet vedrijim mjestom. 

Udruga Vukovarski leptirići osnovana je u svrhu uspostavljanja i održavanja suradnje s roditeljima djece s teškoćama u razvoju, stručnim osobama, institucijama i drugim udrugama u zemlji i inozemstvu. Ciljevi udruge su poticanje edukacije i stručnog usavršavanja osoba koje rade s djecom, organiziranje stručnih skupova, savjetovanja i seminara, poticanje razvoja ustanova (vrtića, integracijskih i zdravstvenih ustanova), organiziranje programa za djecu sa teškoćama u razvoju u suradnji sa stručnjacima (kulturne i sportske radionice, igraonice...), prikupljanje i raspodjela humanitarne pomoći a sve u svrhu poboljšanja kvalitete rehabilitacije i življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti