Društvo distrofičara Krapina: Traži se asistent za osobu s invaliditetom u Krapinsko-zagorskoj županiji

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije

 

Društvo distrofičara Krapina objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu mlađoj muškoj osobi s invaliditetom u Krapinsko-zagorskoj županiji, u mjestu Razdrto Tuheljsko, na određeno vrijeme kao zamjena za godišnji odmor u trajanju od mjesec dana, odnosno 80 sati mjesečno.

Zaposlenje je bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Posao obuhvaća pomaganje u svakodnevnim životnim potrebama, kućanskim potrebama te pratnju izvan kuće na društvene aktivnosti, a sve po dogovoru s korisnikom kojemu je potrebna pomoć. Radno vrijeme je fleksibilno, također po dogovoru s korisnikom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 16. svibnja, a rok za prijavu je do utorka 31. svibnja 2016..

Zainteresirani se mogu javiti na email poslodavca: udruga.distroficara.kr@gmail.com.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti, a kroz ciljeve i djelatnosti koji su definirani Statutom Udruge. Vizija Udruge je stvoriti sustav u kojem će se izjednačiti mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvatiti njihova različitost i poštovati ljudska prava.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti