ŠK Stjepan Bosak – URIHO: Potpuna dominacija u IV. šahovskoj ligi

Četiri pobjede po pločama ostvarili su fide majstor Denis Rosandić, majstorski kandidati Domagoj Glažar, Alan Ognjačević i kapetan Zoran Matana, a remizirali su majstorski kandidat Krsto Kovačević i Zvonko-Karlo Glažar

 

Nakon što su prije 14 dana u 3. kolu savladali ŠK Špansko rezultatom 4,5-1,5, prva ekipa ŠK Stjepan Bosak – URIHO upisala je četvrtu pobjedu zaredom u IV. Hrvatskoj šahovskoj ligi. U dvorani za šah i bridž u Domu sportova, URIHO-vci su ovaj put slavili 5-1 protiv šahovskog kluba Odra.

Četiri pobjede po pločama ostvarili su fide majstor Denis Rosandić, majstorski kandidati Domagoj Glažar, Alan Ognjačević i kapetan Zoran Matana, a remizirali su majstorski kandidat Krsto Kovačević i Zvonko-Karlo Glažar. U preostala dva kola proljetnog dijela prvenstva, ekipa ŠK Stjepan Bosak – URIHO probat će ostvariti obje pobjede, a igrat će s ekipama ŠK Silent i ŠK Jaska. Sljedeći susret na rasporedu je 10. svibnja.

Druga ekipa ŠK Stjepan Bosak“– URIHO, upisala je prvi bod u V. šahovskoj ligi, a to im je uspjelo jer su odigrali 3-3 s ekipom ŠK Rugvica.

Lubitelji šaha među osobama s invaliditetom mogu ih kontaktirati na stranici skstjepanbosak.com, Twitteru ili na Facebooku (Šahovski klub 'Stjepan Bosak' – URIHO).

M. Damjanović

 

Povezane vijesti