GRAD ZAGREB Javni poziv za dodjelu pomoći za sanaciju oštećenja nastalih zbog nevremena

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela novčane pomoći prijaviteljima štete na imovini - fizičkim osobama za sanaciju oštećenja nastalih na njihovoj imovini zbog nevremena 19. i 21. srpnja 2023. na području Grada Zagreba

Šteta na krovu, ilustracija.

 

Grad Zagreb objavio je 22. listopada 2023., na svojim službenim stranicama Javni poziv za dostavu dokumentacije kojom se dokazuje ispunjavanje uvjeta za dodjelu novčane pomoći za sanaciju oštećenja nastalih na imovini zbog nevremena na području Grada Zagreba 19. i 21. srpnja 2023. godine, koji je otvoren do 21. studenoga.

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela novčane pomoći prijaviteljima štete na imovini - fizičkim osobama za sanaciju oštećenja nastalih na njihovoj imovini zbog nevremena 19. i 21. srpnja 2023. na području Grada Zagreba.

Pravo na novčanu pomoć može ostvariti fizička osoba, kojoj je uslijed nevremena u Gradu Zagrebu nastalo oštećenje na imovini (obiteljska kuća, stan, pomoćna zgrada i/ili osobno vozilo), uz uvjet da je:

  • - vlasnik/suvlasnik imovine na kojoj je nastalo oštećenje;
  • - imala prijavljeno prebivalište/boravište u Gradu Zagrebu u dane nevremena;
  • - podnijela prijavu štete na imovini u razdoblju od 20. srpnja 2023. do 7. kolovoza 2023. na Poziv Grada Zagreba za prijavu štete na imovini nastale uslijed nevremena, objavljen 20. srpnja 2023.

Provjera statusa prijave štete na imovini građana nalazi se ovdje.

Zahtjev, s dokumentacijom kojom se dokazuje ispunjavanje uvjeta za dodjelu novčane pomoći, podnosi se Gradskom uredu za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje,  poštom na adresu Trg Stjepana Radića 1 ili putem pisarnica gradske uprave na popunjenom obrascu Zahtjev za dodjelu novčane pomoći za sanaciju oštećenja nastalih  na imovini zbog nevremena na području Grada Zagreba 19. i 21. srpnja 2023.

Više o svemu može se pogledati ovdje, a ispod teksta nalaze se predmetni Javni poziv, Zahtjev za dodjelu novčane pomoći - koji treba popuniti, kao i Uputa o pravima ispitanika.

Sve informacije mogu se dobiti putem emaila: nevrijeme@zagreb.hr ili na brojeve: 091/162-2005, 091/162-2013 i 091/162-2037.

 

In Portal

 

Povezane vijesti