Lentismed osvojio prestižnu međunarodnu Red Dot nagradu za dizajn pakiranja

Iz tvrtke Lentismed, hrvatskog proizvođača medicinskih proizvoda, s ponosom su objavili da su osvojili uglednu međunarodnu Red Dot nagradu u kategoriji 'Brand & Communication Design' za svoj novi inovativni dizajn pakiranja urinarnih katetera

Nagrađena pakiranja.

 

Red Dot nagrada je sinonim za izvrsnost u dizajnu, a nagrađeni dizajn naglašava posvećenost Lentismeda prema unapređenju korisničkog iskustva i postavljanju novih standarda u dizajnu medicinskih pomagala.

Red Dot Design Award jedno je od najvećih svjetskih dizajnerskih natjecanja te predstavlja globalno uspostavljenu kvalitetu i kreativnost u svijetu dizajna i komunikacija, a nagradu svake godine dodjeljuje nezavisni međunarodni žiri.

Lentismed je osvojio nagradu za iznimno postignuće u kategoriji 'Brand & Communication Design' za dizajn svojih pakiranja urinarnih katetera koji donosi potpuno novi smjer na tržište medicinskih proizvoda. Dizajn pakiranja se ističe luksuznim i elegantnim izgledom i osjetom (touch&feel) te donosi revolucionaran pristup kroz odmak od konvencionalnog izgleda medicinskih proizvoda i pomagala, a pakiranja su diskretna i praktična i u svakoj društvenoj prilici.

Nagrađeni dizajn pakiranja urinarnih katetera, uz samu estetsku komponentu, ističe i funkcionalnost i inovativnost primjene pakiranja, pa s ovakvim pristupom donosi značajne koristi za korisnike, omogućujući im da lakše nadilaze svakodnevne izazove povezane s inkontinencijom.

- Ovo priznanje je potvrda našeg truda i predanosti u razvoju inovativnih proizvoda koji donose osjećaj sigurnosti i udobnosti našim korisnicima. Vjerujemo da svaki aspekt medicinskog pomagala, od njegove funkcionalnosti do prezentacije, igra ključnu ulogu u poboljšanju cjelokupnog korisničkog iskustva. Iza privlačne estetike, naš nagrađeni dizajn služi kao ogledalo naših temeljnih vrijednosti te govori o našem obećanju da stvaramo proizvode koji olakšavaju život - izjavio je direktor Lentismeda Zlatan Žmirak.

Lentismed je vodeći hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda, specijaliziran za urinarne katetere i stoma pomagala, a svoj portfelj upotpunjuje i suvremenim rješenjima obloga za rane. Za sebe kažu da se ističu inovativnim pristupom u razvoju proizvoda koji poboljšavaju život i dobrobit korisnika i predanosti stvaranju razlika u zajednicama, tj. tržištima u kojima posluju. Uz usmjerenje k inovacijama i izvrsnosti, kažu, Lentismed svoju svrhu djelovanja ostvaruje kroz pozitivan utjecaj na pojedinca i društvo u cijelosti što objedinjuje kroz slogan 'Embrace life'.

 

In Portal

 

Povezane vijesti