Volonteri Lentismeda uredili prostore Doma zdravlja Varaždinske županije

Lentismed, hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda je organizirao i proveo volontersku akciju uređenja prostora u Domu zdravlja Varaždinske županije u Varaždinu, Kolodvorska 20

Prije i poslije akcije uređenja.

 

Akcija je okupila većinu djelatnika i upravu Lentismeda koji su se u dva dana, 8. i 9. rujna, angažirali svojim vlastitim snagama, materijalom i dobrovoljnim radom. Uređenje prostora je obuhvatilo dugački hodnik koji povezuje dvoranu Doma zdravlja u kojoj se odvijaju predavanja, edukacije, sastanci i stručni susreti liječnika i medicinskih sestara. Cilj ove akcije je bio osigurati zdravstvenim stručnjacima ugodniji prostor u kojem pružaju zdravstvene usluge pacijentima, od kojih su neki i korisnici tvrtke.

- Pokrenuli smo projekte volontiranja kroz brojne akcije radi doprinosa zajednici te se radujemo što ovom akcijom možemo dodatno pružiti partnersku podršku zdravstvenim stručnjacima u njihovim naporima održavanja zdravlja nacije - kažu iz Lentismeda.

- U ovo smo krenuli s ciljem osnaživanja zajedničke svijesti kako trebamo svojim primjerom i zalaganjem pomoći u stvaranju pozitivnih promjena. Za nas to također predstavlja i jedan od načina na koji želimo vratiti zajednici koja nas, kao domaćeg proizvođača medicinskih proizvoda, podržava u našem radu. U Lentismedu smatramo kako svi trebamo biti predani stvaranju boljeg sutra i kroz ovakve akcije, koje dio javnosti, nažalost, promatra jedino iz ugla izgradnje korporativnog ugleda, promašivši njihov značaj koji dopire puno dalje i ostavlja puno dublji trag u razvoju društva.

Direktor Lentismeda, Zlatan Žmirak istaknuo je zahvalnost svom timu.

- Vaša predanost, marljivost i želja za postizanjem izvrsnosti su neusporedivi. Zajedno, svakim korakom, činimo svijet boljim mjestom. Kroz ovaj pothvat ne samo da smo unaprijedili estetiku i sigurnost prostorija Doma zdravlja, već smo se i povezali na dubljoj razini, učeći jedni od drugih i dijeleći zajedničke vrijednosti i ciljeve.

Lentismed je hrvatski proizvođač medicinskih proizvoda specijaliziran za proizvodnju urinarnih katetera i stoma pomagala, a svoj portfelj upotpunjuje i suvremenim rješenjima obloga za rane. Osnovan prije 13 godina, Lentismed izvozi svoje proizvoda u brojne zemlje unutar EU poput Danske i Njemačke, ali i u zemlje izvan granica našeg kontinenta poput Saudijske Arabije, Kuvajta i drugih.

 

In Portal

 

Povezane vijesti