OSIJEK Jačanje kompetencija osoba s invaliditetom za tržište rada - prilike i mogućnosti

Svrha projekta je osnaživanje osoba s invaliditetom na području Osječko-baranjske županije s ciljem poticanja i stvaranja boljih mogućnosti njihovog zapošljavanja te boljih uvjeta za njihovu ekonomsku neovisnost i samostalnost

Vizual projekta.

 

Centar za poduzetništvo provodi projekt pod nazivom: 'Jačanje kompetencija osoba invaliditetom za tržište rada' koji je sufinanciran od strane Osječko-baranjske županije iz programa za financiranje programa i projekata osposobljavanja osoba s invaliditetom s područja Osječko-baranjske županije za tržište rada u 2020./2021. godini. Svrha projekta je osnaživanje osoba s invaliditetom na području Osječko-baranjske županije s ciljem poticanja i stvaranja boljih mogućnosti njihovog zapošljavanja te boljih uvjeta za njihovu ekonomsku neovisnost i samostalnost, te im pružiti znanja i poboljšati vještine kojima mogu prokativno pristupiti potencijalnim poslodavcima te istima istaknuti svoja znanja, vještine i sposobnosti za određeno radno mjesto. Također ih žele informirati o mogućnosti pokretanja vlastitog poslovanja u svrhu ekonomske neovisnosti, a samim time poticati razvoj poduzetništva.

Kako bi ostvarili svrhu i cilj projekta Centar za poduzetništvo, u suradnji s Uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Područnim uredom Osijek i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim  uredom Osijek organizira radionicu i okrugli stol pod nazivom: 'Jačanje kompetencija osoba s invaliditetom za tržište rada - prilike i mogućnosti' koja će se održati u utorak, 5. listopada 2021. godine u terminu od 10 do 13 sati u prostorijama Centra za poduzetništvo; na adresi: J.J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek, BIOS u konferencijskoj dvorani B (siva zgrada; prvi kat).

Ovima putem pozivaju da se prijavite za sudjelovanje najkasnije do 4. listopada do 12 sati putem obrasca za prijavu.

Uzevši u obzir broj raspoloživih mjesta i obvezu pridržavanja svih epidemioloških mjera zbog covida-19 koje su propisane, svi prijavljeni sudionici će dobiti potvrdu rezervacije mjesta na adresu e-pošte koju navedu u prijavi.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-pošte na: info@czposijek.hr, ili putem telefona: 031/283-970.

 

Izvor: Centar za poduzetništvo Osijek

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti