Centar BEA: Poziv na uključivanje u crowdfunding kampanju 'I ja sam tu. Vidiš li me?'

Iako djeluje od 2012. godine, Centar BEA i dalje nema odgovarajući prostor gdje bi svakodnevno pružao pomoć i podršku osobama koje boluju od poremećaja hranjenja i njihovim obiteljima

 

Centar BEA svakog je dana tijekom cijele godine na raspolaganju osobama s poremećajima hranjenja i njihovim obiteljima. Ime Centra za poremećaje hranjenja BEA nastalo je kao skraćenica različitih dijagnoza poremećaja hranjenja: bulimija, ednos (nespecifični poremećaj hranjenja) i anoreksija. Mnogim oboljelim osobama Centar BEA je prva stepenica koju treba prijeći. Ujedno i ona najteža.

U Centru BEA omogućuju osobama da postanu vidljive, da se njihov glas čuje i da njihovi problemi budu prepoznati. Iako djeluju kontinuirano od 2012. godine, i dalje nemaju odgovarajući prostor gdje bi svakodnevno provodili svoje aktivnosti i pružali pomoć i podršku osobama koje boluju od poremećaja hranjenja i njihovim obiteljima. Stoga pozivaju na uključivanje u crowdfunding kampanju "I ja sam tu. Vidiš li me?" s ciljem prikupljanja novčanih donacija kako bi mogli adaptirati, prilagoditi i urediti novi prostor za svakodnevni rad s oboljelima i njihovim obiteljima.

Kampanja je dostupna na poveznici www.indiegogo.com/projects/i-am-here-too-can-you-see-me--2#/ i traje do 2. lipnja 2018. Možete je podržati na sljedeće načine: kupnjom nagrada, donacijom bilo kojeg iznosa (mogućnost anonimne donacije – vaše ime i prezime neće biti objavljeno), dijeljenjem kampanje na društvenim mrežama, pozivanjem svojih prijatelja da se uključe u kampanju i doniraju bilo koji iznos.

Ukoliko imate simptome poremećaja hranjenja, javite se u Centar BEA na mail info@centarbea.hr ili telefon 098 900 59 73 radnim danom od 10 do 15 sati.

Božica Ravlić