Gradonačelnik Bandić: Božićni pokloni za djecu s teškoćama u rarvoju iz 'Vukovarskih leptirića'

"Veći je značaj da se čovjek sjeti da dobro podijeli s nekim. Sretan sam i ponosan da to mogu danas učiniti u Vukovaru i pozivam i ostale da budu solidarni s Vukovarom", poručio je Bandić

 

U povodu božičnih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je u četvrtak 640 blagdanskih poklon paketića djeci korisnika vukovarskog Centra za socijalnu skrb, a prigodnim paketićima darivao je i Udrugu za skrb o djeci s poteškoćama u razvoju "Vukovarski leptirići", dok je u Gunji poklon pakete podjelio tamošnjim mališanima.

 "Prije šesnaest godina, kada smo donirali dva autobusa vukovarskom gradskom prijevozniku, prvi puta sam kao gradonačelnik Zagreba došao u Vukovar i od tada sam ovdje svake godine i to više puta u godini. Nije ovo puno novaca. Veći je značaj da se čovjek sjeti da dobro podijeli s nekim. Sretan sam i ponosan da to mogu danas učiniti u Vukovaru i pozivam i ostale da budu solidarni s Vukovarom", poručio je Bandić.

Ravnateljica vukovarskog Centra za socijalnu skrb Ljubica Mudri rekla je kako je na području Grada Vukovara oko 2.000 obitelji korisnika plaćene minimalne naknade.

Hina

Foto: Facebook profil Milana Bandića

 

Povezane vijesti