Paraatletski klub Rijeka organizira program pod nazivom 'Talent test'

Cilj programa je jačanje kapaciteta paraateletike i parasporta općenito. Kroz program, putem igre i moderne tehnologije, PAK Rijeka testirati će funkcionalne i motoričke sposobnosti djece

Paraateletičar trenira.

 

Paraatletski klub Rijeka, u suradnji s gradovima, općinama, školama te udrugama s područja Primorsko-goranske županije, organizira program pod nazivom 'Talent Test' koji planiraju provoditi kroz sezonu 2023./2024., u dva dijela. Prvi dio programa provodit će do kraja ove godine, dok će drugi dio programa provoditi početkom iduće godine, a trajao bi do proljeća iste.

Program će provoditi na 11 lokacija diljem Primorsko-goranske županije. Neki od gradova i općina gdje će se 'Talent Test' provoditi bit će: Rijeka, Opatija, Kostrena, Kastav, Čavle, Ravna Gora, Krk, Mali Lošinj, Rab, ali i još drugih gradova i općina.

Cilj programa je jačanje kapaciteta paraateletike i parasporta općenito. Kroz program, putem igre i moderne tehnologije, PAK Rijeka testirati će funkcionalne i motoričke sposobnosti djece.

Sva djeca koja se prijave imati će priliku svoje vještine testirati kroz igru, te će moći postaviti pitanja i informirati se o paraatletici i trenažnim procesima koji ih očekuju ukoliko se odluče na treniranje atletike.

- Na Olimpijskim igrama pobjeđuju junaci, a na Paraolimpijske igre dolaze junaci - ističu iz kluba.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na email pakrijeka@gmail.com ili na broj 098/724-131.

 

Borna Ferdo Vukojević

 

Povezane vijesti