Na zagrebačkom Jarunu održan Festival sporta

Festival sporta u organizaciji Decathlona održao se drugu godinu zaredom 20. svibnja 2023. od 9 do 15 sati, s ciljem popularizacije sportske aktivnosti, zdravog života i dobrih životnih navika kao istaknutih vrijednosti brenda

Vježbanje, ilustracija.

 

Događaj je bio potpuno besplatan i otvoren za sve posjetitelje koji su, s obitelji i prijateljima, imali sjajnu priliku upoznati se s različitim sportovima poput rukometa, streličarstva, nogometa, gimnastike, odbojke, taekwondoa, karata, hrvanja, stolnog tenisa, poligona zabave uz role i romobile, trampolin zabave, kampiranja, fitnessa, kao i sa sportskim klubovima te sudjelovati u organiziranom programu i isprobati Decathlon opremu koja je bila dostupna za korištenje na Festivalu sporta.

Pozvani su bili veliki i mali, sportaši i rekreativci, kako bi u subotu zajednički proveli zajedničko nezaboravno druženje uz brojne nagrade i aktivacije, kako bi mogli ostvariti popuste na kupnju u Decathlon trgovinama.

Organizator je istaknuo da Festivalom sporta žele potaknuti ljude na aktivan i zdrav život te dati doprinos zajednici, koji se može ostvariti samo zajedničkim snagama.

Kako bi pomogli u prikupljanju sredstava za plemenite ciljeve udrugama Crveni Nosovi i Mali Zmaj, kojima inače pruža podršku u raznim projektima, organizator ih je pozvao da također  postanu partneri Festivala sporta. Na taj su način omogućili i posjetiteljima da sudjeluju u plemenitom cilju i doniraju novčanu podršku onima kojima je pomoć potrebna.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti