PRIJATELJSTVO 2021 Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci završio pobjedom OKI Fantomi iz Sarajeva

Tajnik SDI Hrabri Zoran Stojanović potvrdio je da je turnir održan uz obavezno poštivanje općih i posebnih epidemioloških mjera, uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Sve je proteklo u najboljem redu

Utakmica između IOK Zagreb i SDI Hrabri.

 

Međunarodni tradicionalni turnir u sjedećoj odbojci 'Prijateljstvo 2021.' održan je u Centru za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek' u Zagrebu, Kušlanova 59a, u subotu, 6. studenog 2021., od 9 do 17 sati, u organizaciji SDI 'Hrabri' Zagreb koje je osnovano 1969. godine, a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te uz podršku Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom, Hrvatskog paraodbojkaškog saveza, Hrvatskog paraolimpiskog odbora i uz svestranu podršku Centra za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek'.

Prema konačnim rezultatima, prvo mjesto osvojio je OKI Fantomi (BiH), drugo IOK Zagreb (Hrvatska), treće OIK Marsonia (Hrvatska). Nadalje, četvrto mjesto osvojio je KSO Knin 95 (Hrvatska), peto OKI Banja Luka (BiH RS), a šesto SDI Hrabri (Hrvatska).

Ove je godine turnir uz ime 'Prijateljstvo' dobio i moto 'Život ne smije stati'.

Proglašenje pobjednika bilo je u Restoranu 'Mali raj' u Zagrebu, Samoborska cesta 77, u 17,30 sati.

Tajnik SDI Hrabri Zoran Stojanović potvrdio je da je turnir održan uz obavezno poštivanje općih i posebnih epidemioloških mjera, uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Sve je proteklo u najboljem redu.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti