Hrvatska udruga radnih terapeuta: Terapija senzorne integracije za osobe s invaliditetom

Program je utemeljen na znanstvenim dokazima i kliničkom rezoniranju, a tečajem se sudionici osposobljavaju za primjenu principa senzorne integracije u različitim okolinama

 

Hrvatska udruga radnih terapeuta po prvi put u Republici Hrvatskoj organizira specijalistički, jedini međunarodno priznati tečaj Terapije senzorne integracije, u suradnji s The University of Southern California, Division of Occupational Science and Occupational Therapy /Western Psychological Services (WPS). Tečaj će se održati od lipnja do prosinca 2015. godine, a broj sudionika je ograničen.

Program se sastoji od četiri modula kojeg vode eminentni radni terapeuti i stručnjaci u teoriji i praksi koji osiguravaju najdetaljniji te, prije svega, praktični trening u terapiji senzorne integracije u čitavom svijetu.

Tijekom tečaja prolaze se teorija senzorne integracije, procjena, interpretacija i intervencija. Program je utemeljen na znanstvenim dokazima i kliničkom rezoniranju, a tečajem se sudionici osposobljavaju za primjenu principa senzorne integracije u različitim okolinama pri tretmanu poteškoća, poput poremećaja učenja i ponašanja, poremećaja pažnje, poremećaja iz autističnog spektra i razvojnih odstupanja.

Više informacija o programu možete pronaći na poveznici www.wpspublish.com/store/c/340/si-certification-program-sponsored-by-uscwps.

In Portal

 

Povezane vijesti