POSUŠJE Časna sestra otkrila spasonosni lijek za smrtonosnu bakteriju Escherichiu coli

Sastojci za recept časne Ljubice Kovač mogu se naći u svakoj trgovini, a za ovaj spasonosni lijek već se odavno zna u nekim dijelovima Hrvatske te Bosne i Hercegovine

 

Opaka bakterija Escherichia coli posljednjih je dana usmrtila više od dvadeset ljudi u Njemačkoj, što nas je potaknulo da objavimo recept za spasonosni lijek Ljubice Kovač, časne sestre iz Posušja.

Naime, na portalu Coolinarka.com, čitateljica Ana tvrdi da joj je časna sestra spasila život nakon što se tijekom trudnoće zarazila Echerichiom coli. Kako je napisala, nisu joj pomogla ni dva različita antibiotika, već čudotvorna kombinacija sastojaka časne sestre iz Posušja. Stoga je javnosti otkrila spasonosni recept:

– Korijen peršina treba oprati pa samljeti mašinom, a isto tako i limun. Sve zajedno izmiješati, u to staviti 20 dkg meda i 2 dcl maslinovog ulja. Spremiti u čistu staklenku. Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka, jednu prije večere, dok se sve ne potroši. Poslije uzimanja lijeka napraviti nalaze. Ako ima još bakterija, lijek ponoviti još jednom dozom – otkrila je Ana.

Sastojci:

25 dkg korijena peršina
25 dkg limuna s korom
20 dkg meda
2 dc l maslinovog ulja

Napominjemo da se sastojci mogu naći u svakoj trgovini, a za ovaj revolucionarni ljekoviti proizvod već se odavno zna u nekim dijelovima Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti