SVIRKA U ZAGREBU Silente će na stadionu Šalata u lipnju odsvirati najveći koncert karijere

Nova pjesma 'Sve što treba znat o ženi' nakon nepunih šest mjeseci od objave i više od 1,1 milijuna pregleda na YouTubeu i dalje drži svoje mjesto u top 20 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju

Grupa Silente

 

Dubrovački bend Silente najavljuje najveći samostalni koncert u karijeri na zagrebačkom stadionu Šalata u subotu, 29. lipnja, 2024. godine, objavio je organizator koncerta, agencija LAA.

Silente će na koncertu na Šalati publiku provesti kroz izuzetno uspješan put benda koji im je donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke. Bit će to prilika čuti presjek cijele karijere, s osvrtom na sve albume i aktualne singlove.

Čudesno putovanje za Silente, bend oko kojeg niti dan danas ne jenjava hype, označio je album 'Lovac na čudesa'. Debi im je zavrijedio Porina u kategoriji Novi izvođač godine, nagradu Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40.

Jednako uspješno nastavili su albumi 'Neće rijeka zrakom teći', 'Malo magle, malo mjesečine' kao i posljednji 'IV' koji je među najboljim godišnjim izdanjima u zemlji, a svih sedam singlova ušlo je top 20 ljestvicu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Nova pjesma 'Sve što treba znat o ženi' nakon nepunih šest mjeseci od objave i više od 1,1 milijuna pregleda na YouTubeu i dalje drži svoje mjesto u top 20 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju.

 

In Portal

 

Povezane vijesti