MAŠTAŠ O KARIJERI DJ-a? Centar za kulturu i informacije Maksimir organizira radionice za umjetnike miksanja glazbe

Po završetku radionica svi sudionici će sudjelovati na zajedničkom nastupu u velikoj dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir

DJ radionica

 

CKIM - Centar za kulturu i informacije Maksimir pokreće novi ciklus DJ radionica za početnike namijenjen srednjoškolcima, studentima i svima zainteresiranim za svladavanje DJ tehnika. Polaznici će kroz radionice, koje će se tijekom studenog i prosinca održavati četvrtkom od 19 do 21 sati, kroz praktični rad na osiguranim kontrolerima imati priliku svladati osnove miksanja glazbe.

Radionice će se održavati pod vodstvom Ivana Palatinuša, koordinatora programsko-tehničkih poslova CKIM-a poznatog i kao DJ 'profLacPa' koji je tijekom svoje DJ karijere nastupao na brojnim partyjima elektroničke glazbe u Hrvatskoj i inozemstvu (Love Parade/Berlin, Brod Ljubavi/Turneja po Jadranu, Green Town Beats festival Zelina). Iza njega su i brojna gostovanja u radijskim emisijama (House Tuner  - Radio Zelina) te klubovima diljem Hrvatske i Europe (Ambasada Gaviola/Izola, Paradiso/Dobova, Funk/Zagreb, Mungos/Zagreb, Hacienda/Brač, Masters/Slavonski Brod).

Tijekom svoje DJ karijere surađivao je s brojnim poznatim hrvatskim i stranim glazbenicima među kojima se izdvaja suradnja s Dinom Dvornikom, Cortex Thrill-om te DJ-om Evil Eddie Richards.

Po završetku radionica svi sudionici će sudjelovati na zajedničkom nastupu u velikoj dvorani Centra.

Cijena radionica, za svih sedam termina, iznosi 50 eura, no broj mjesta je ograničen stoga požurite i osigurajte svoje mjesto prijavom na e-mail: davor.ivanov@cki-m.com ili na broj telefona 091/204-4248.

 

In Portal

 

Povezane vijesti