MALI MANEKEN Kristijan editorijalom prikuplja donacije za djecu s Down sindromom

Predstavljanjem editorijala pozivamo sve ljude dobrog srca da svojim doprinosom pomognu članovima Udruge za Down sindrom Zagreb u kupnji digitalnog pianina za rehabilitaciju muzikoterapijom, rekla je Kristijanova mama Martina

 

Kristijan Vuković, četverogodišnji dječak s Down sindromom i već iskusan maneken, novim editorijalom poziva na prikupljanje sredstava za kupnju digitalnog pijanina za rehabilitaciju muzikoterapijom koju će provoditi muzikoterapeuti, za male i velike članove Udruge za sindrom Down Zagreb.

Uzbuđenje zbog snimanja novogodišnjeg editorijala u koncertnoj dvorani glazbene škole na Pešćenici mali Kristijan Vuković nije mogao sakriti, piše 24sata.

Društvo na setu pravila mu je mu profesorica klavira iz glazbene škole Zlatka Balokovića, pijanistica Helena Vidović koja je inače profesorica njegovoj sestri Iris.

Kristijanu ovo nije prvi put pred kamerama. On je već iskusan maneken koji je snimao 'punkerski' editorijal u ožujku ove godine s članovima grupe Brkovi. Unatoč svim obvezama prije blagdana njegova mama Martina Vuković okupila je profesionalnu fotografkinju, profesoricu klavira i šminkericu, koje su odlučile volontirajući pomoći i djeci s Down sindromom, poput Kristijana, kako bi ih barem malo uveselile. Prikupljene donacije od ove dobrotvorne akcije 'Novogodišnja glazbena želja' neće biti samo za glazbenu terapiju već i za art-terapiju.

- Predstavljanjem editorijala pozivamo sve ljude dobrog srca da svojim doprinosom pomognu članovima Udruge Down sindrom Zagreb u kupnji digitalnog pianina za rehabilitaciju muzikoterapijom koju će provoditi muzikoterapeuti, za male i velike članove udruge - kaže mama Martina za 24sata. Pianino će poslužiti i za priredbe tijekom cijele godine i razna druženja.

Anita Blažinović