Udruga Leptirići: Besplatne zdravstvene usluge u 'Kabinetu za terapije'

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve osnovana je 2009. s ciljem zagovaranja i promicanja prava djece s  teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom

 

Udruga Leptirići ima 216 članova-prijatelja koji svojom članarinom i volontiranjem pomažu njezin rad već šestu godinu. Uz njih Leptirićima je puno lakše letjeti. Iz želje da im zahvale za njih je organizirana besplatna usluga u 'Kabinetu za terapije', Hrvatskih iseljenika 2, Metković.

Svake subote, bez čekanja u redu, uz predočenje članske iskaznice Udruge Leptirići pruža im se savjetovanje s liječnikom opće prakse, mjerenje krvnog tlaka, kontrola šećera u krvi, indeks tjelesne mase.

Odvojite 15 minuta za sebe, svoj termin rezervirajte svakim danom od 8.30 do 11.30 sati na telefon 020/693-321.

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići osnovana je 2009. godine s ciljem zagovaranja i promicanja prava djece s cerebralnom i dječjom paralizom, teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom u dolini Neretve. U udruzi djeluju roditelji-volonteri u suradnji s liječnicima, fizioterapeutima, defektologom, psihologom i logopedom radi ostvarenja zadanih cilljeva.

In Portal 

 

Povezane vijesti