Milka Milinković: Podrška programu ‘I Ti to možeš’ za mlade sportaše s invaliditetom

Milka je čak devet puta nastupila na Paraolimpijskim igrama, osvajačica je prve paraolimpijske medalje u hrvatskoj povijesti (bronca u Barceloni), a u devet nastupa na Igrama ukupno je skupila osam odličja

 

Nikola Karabatić, Zlatko Horvat, Luka Nižetić, Danijel Pranjić, Indira Levak, Jasmin Repeša, Roko Leni Ukić, Siniša Štemberger, Marijan Mance, Aleksandar Stanković, vaterpolisti Juga i Primorja…lista se svakim danom nastavlja i dopunjuje.

Sve su to, naime, imena koja su do sada podržala program udruge Hrvatska reprezentacija ‘I Ti to možeš’, a sada im se pridružila i poznata hrvatska paraolimpijka i atletska reprezentativka Milka Milinković.

Milka je čak devet puta nastupila na Paraolimpijskim igrama, osvajačica je prve paraolimpijske medalje u hrvatskoj povijesti (bronca u Barceloni), a u devet nastupa na Igrama ukupno je skupila osam odličja. U Seoulu 1988. postavila je i svjetski rekord u bacanju kugle (6.05 metara), a nedavno ju je bivši predsjednik Ivo Josipović odlikovao Redom kneza Branimira.

O programu 'I Ti to možeš' saznajte više na hrvatska reprezentacija.hr

In Portal