Udruga Ljubav na djelu: Humanitarni koncert za mališane oboljele od malignih bolesti

'Ljubav na djelu' udruga je koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb

 

Udruga Ljubav na djelu, u suradnji s Udrugom branitelja Domovinskog rata 'Zagrebački Velesajam' pozivaju vas na Humanitarni koncert dječjih zborova 'Djeca za djecu' 25. travnja u 19 sati, Zagrebački velesajam – Konferencijska dvorana.

"Dođite i pridružite nam se, pjevajte i plešite s nama, družite se s nama i pomognite nam u ostvarenju našeg sna", poruka je Udruge Ljubav na djelu.
Nastupaju dječji zborovi Pahuljice, Zagrepčanke i dečki, Smješak, Kikići, Čarobni zvuci, Baletna skupina Balčin, i zbor udruge Ljubav na djelu. Cijena ulaznice za humanitarni koncert je 30 kuna.

'Ljubav na djelu' udruga je koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb. Između ostalog udruga se bavi promicanjem ljudskih vrijednosti, motivacijom, pružanjem pomoći osobama sa smanjenim mogućnostima, osvješćivanjem javnog mišljenja o problemima oboljelih od malignih bolesti, kreativnom i glazbenom aktivnošću te humanitarnim radom.

In Portal