Cristiano Ronaldo pokazao veliko srce za dječaka oboljelog od tumora

Cristiano Ronaldo, ponovno je pokazao svoju lijepu stranu koja se u medijima rijetko prezentira. Prema pisanju portugalskih medija, Ronaldova nova frizura s izbrijanim crtama odgovara ožiljku dječačića koji je prošlog tjedna imao operaciju na mozgu. Portugalska javnost i navijači oduševljeni su gestom najboljeg nogometaša svijeta.

Cristiano Ronaldo se na Svjetskom prvenstvu u Brazilu pojavio s izbrijanim crtama na desnoj strani glave, a odmah nakon toga se saznalo zbog čega je Ronaldo tako neobično ošišan. To je zapravo posveta malenom Eriku Ortizu Cruzu koji je prošli tjedan operirao tumor na mozgu. Već prije par mjeseci objavljena je  vijest  da je Ronaldo donirao 60.000 eura za operaciju malenog Erika.

Svojim humanim ponašanjem Cristiano Ronaldo dokazuje kako ga se po medijima bespotrebno razapinje u trač rubrikama, a riječ je o velikom sportašu i humanitarcu. Redovito se odaziva na pomoć ljudi koji su u potrebi, a to je samo pokazatelj da je velikog srca i da je osjetljiv na životne nedaće drugih osoba.

M. D.


 

 

Povezane vijesti