10 godina 'Sunca': Centar za edukaciju i savjetovanje otvoren za sve generacije

 

Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2014. od 2. do 7. lipnja organizirat će niz radionica, edukacija i druženja za građan(k)e s ciljem predstavljanja programa i projekata. Sa željom da zajedno s članovima, suradnicima, partnerima, korisnicima i prijateljima proslave 10. rođendan Centra nude vam brojne besplatne edukativno-kreativne radionice, predavanja i treninge na različite teme.

Neke od tema radionica su: "Kako napisati životopis i molbu?"; "Kako se prezentirati poslodavcu?"; "Kako se pripremiti za intervju?"; "Kako se pripremiti za selekcijsko testiranje?"; "Otpuštanje stresa (metoda progresivna mišićna relaksacije)"; "Kako biramo partnere i što nam se događa kada prekinemo vezu?" i "Stres naš svagdašnji - kako se postaviti prema stresu".

Proslava 10 godina Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce je u subotu 7. lipnja, a na programu je niz različitih natjecanja iz svih područja (psihološka natjecanja-IQ, test emocionalne inteligencije ili slično i sportska natjecanja).
Na kraju natjecanja najboljima će biti uručene nagrade u obliku besplatnih mjesečnih članarina za pojedine aktivnosti i usluge u sklopu udruge i slično. Nakon toga održala bi se proslava deset godina Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, uz tortu i slavlje, te govor i zahvale osoba odgovornih za zastupanje udruge, predstavnika Gradske četvrti Trešnjevka jug i sjever (partnera udruge), te ostalih članova.

Mjesta održavanja, termine i predavače možete pročitati na stranici www.ti-si-sunce.hr .

B. Ravlić

 

Povezane vijesti