Okrugli stol Centra za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' o dječjim igralištima

Centar za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' poziva na okrugli stol "Dječja igrališta na području Trešnjevke i grada Zagreba" koji se održava u sklopu programa "Poticajna obitelj" 22. svibnja od 16 do 19 sati u Mjesnom uredu Knežija, Albaharijeva 2, Knežija, Zagreb.

Okrugli stol se organizira za sve dionike na području grada Zagreba koji se izravno ili neizravno bave potrebama djece i njihovih roditelja, kao i stručnjacima i predstavnicima vlasti koji odlučuju o izgradnji i projektiranju istih ili mogu utjecati na politiku planiranja u gradu - Vijećnici gradskih četvrti, osobe u politici, u izvršnoj vlasti i na dugim pozicijama, Zagrebački holding, udruge, vrtići, škole, CZSS, školska medicina, liječnici, pedijatri, učitelji, roditelji, mnogobrojni stručnjaci te ostali zainteresirani koji rade ili žele raditi s djecom. Cilj okruglog stola je okupiti multidisciplinarni tim stručnjaka koji su spremni doprinijeti zajedničkim radom, sugestijama, svojim znanjem i iskustvom planu razvoja dječjih igrališta na području grada Zagreba i šire.

"Vjerujemo kako svaka struka koja se bavi direktno ili indirektno djecom može doprinijeti kvalitetnom osmišljavanju sadržaja, dizajna i uređenju dječjih igrališta, što će pozitivno utjecati na psihološki, emocionalan i fizički razvoj djece koja žive u gradu", kažu u 'Suncu'.

Svoje sudjelovanje potvrdite na broj telefona 01 383 78 73, 091 1710 140 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.hr.

Program okruglog stola možete preuzeti na stranici www.ti-si-sunce.hr.

In-Portal

 

 

Povezane vijesti