Udruga Zamisli: Izašao posljednji broj ZeGezina, magazina za mlade

Udruga Zamisli je kroz Regionalni-info centar za mlade Zagreb putem inicijative mladih i potpore Europske komisije kroz program Mladi na djelu izdala posljednji broj ZeGezina – magazina za mlade.

Cilj ovog projekta bio je pružiti mladima priliku da naprave vlastiti magazin namijenjen mladima te na taj način podignu razinu kvalitete informacija koje mladi primaju o politikama za mlade, EU procesima, volonterskom radu, vrijednostima civilnog društva te ostalih informacija važnih za mlade.

Mladi volonteri su na ovom projektu kroz stvaranje tiskanog medija stekli vrijedna znanja i iskustva koja će biti značajna za njihov budući život, posebice za nalaženje posla ili prikladne profesionalne edukacije.

Magazin je distribuiran ne samo na mjestima na kojima se mladi susreću i druže već također i na mjestima gdje su prisutne ostale dobne skupine kako bi i oni prihvatili stavove i potrebe mladih ljudi u svojoj zajednici.

Ukoliko želite svoj primjerak ZeGezina možete ga uzeti u prostorijama Info centra za mlade Zagreb ili ga pronaći u on line formatu na web stranicama Udruge Zamisli www.zamisli.hr 

Svjetlana Marijon

 

Povezane vijesti