Centar za kulturu Maksimir: Besplatne kreativne radionice i ljetne igraonice

U hladovini parka u poslijepodnevnim satima omogućavamo djeci kvalitetno i kreativno korištenje slobodnog vremena kroz likovno-glazbeno-plesne igraonice

 

Za vrijeme ljetnih školskih praznika Centar za kulturu i informacije Maksimir otvara svoja vrata djeci osnovnoškolskog uzrasta koja slobodno vrijeme žele provesti sudjelujući u likovno-plesno-dramskim radionicama, a za najmlađe smo organizirali i ljetne igraonice u parku.

Drugi ciklus kreativnih radionica pod nazivom "Planinsko oko" realizirat će se od 6. do 9. srpnja od 10 do 12 sati u prostorijama Centra, Švarcova 18, pod stručnim vodstvom pedagoga i dramskih umjetnika Udruge Pokret. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na mail: jadranka.kerin@gmail.com ili na tel. 01 2442 193. Sudjelovanje je besplatno.

Uz kreativne radionice pripremili smo i program u parku Maksimir. Čekamo vas na dječjem igralištu - svake subote i nedjelje u srpnju od 17 do 18 sati. Igraonice su namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

U hladovini parka u poslijepodnevnim satima omogućavamo djeci kvalitetno i kreativno korištenje slobodnog vremena kroz likovno-glazbeno-plesne igraonice. U sklopu igraonica predviđeni su programi: igra na ulici, veliko pospremanje, čarobni napitak, otkucaji srca, neobični razgovori.... Stručno vođenje igraonica realiziraju se u suradnji sa Samsom d.o.o. Sudjelovanje je za sve sudionike besplatno.

Anita Končar