Split: Radionica Tui Na masaže za djecu s poremećajima iz autističnog spektra

Tui Na pomaže kod problema s govorom, društvene interakcije, nesanice, hiper i hiposenzitivnosti, koncentracije te trbušnih tegoba

Leonid Rozman, osnivač i voditelj londonskog Tui Na Centra

Tui Na Centar, London vas poziva na besplatnu radionicu Tui Na tretmana specijalno dizajniranoj za pomoć djeci s pormećajima iz autističnog spektra koja će se održati 20. veljače od 17.30 do 20.30 sati u Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, Ulica B. Bušića 30 u Splitu.

Osnivač i voditelj Tui Na Centra iz Londona, Leonid Rozman tijekom prezentacije će polaznicima predstaviti princip i metodu rada, tehnike tretmana koji svakodnevnom primjenom znatno umanjuju simptome autizma kod djece. Tui Na pomaže kod problema s govorom, društvene interakcije, nesanice, hiper i hiposenzitivnosti, koncentracije, trbušnih tegoba (konstipacija i diarea).

Ovaj holistički tretman zasniva se na principima kineske medicine, moći dodira i stimulaciji akupunkturnih točaka. Polaznici radionice imati će priliku upisati se na tečaj Tui Na tretmana koji će se održati 21. i 22. veljače od 9 do 17 sati u Centru Juraj Bonači.

Promotivna cijena tečaja je 150 eura po osobi, ukoliko tečaju pristupe oba roditelja cijena za oboje je 220 eura.
U cijenu tečaja su uključeni: skripta Tui Na tretmana sa detaljinim opisom 36 koraka masaže, certifikat o završenom tečaju i video zapis cjelokupnog tečaja.
Broj polaznika jednodnevnog tečaja je ograničen na 14 osoba, stoga preporučujemo da rezervirate mjesto ranije. Za više detalja o radionici i tečaju javite se na e-mail tuinacentre@gmail.co.uk

In Portal

 

Povezane vijesti