Kruh za poslije: Mrvica dobrote za najsiromašnije građane

Pozivaju se svi koji čitaju o ovoj akciji da odvoje vrijeme i prilikom kupnje u lokalnoj pekarnici zamole da se i ta pekarnica pridruži ovoj humanitarnoj akciji te stave obavijest na ulaz kojom bi solidarne osobe spremne pomoći i one kojima je ova pomoć potrebna obavijestili da na tom mjestu mogu dati ili primiti kruh

Stvarnost u kojoj živi sve veći broj osoba u Republici Hrvatskoj navela je određenu grupu osvještenih na ideju da pokrenu projekt "Kruh za poslije“. Neinstitucionalni pothvat kojem su se odazvale pekarnice koje kupcima omogućuju kupnju kruha unaprijed za one kojima je on potreban.

Akcija pokrenuta u virtualnom svijetu kroz Facebook grupu "Kruh za poslije – Portal dobrote“ u kratkom periodu postala je mjesto na kojem se povećava broj pekarnica koje se uključuju u akciju.
Pozivaju se svi koji čitaju o ovoj akciji da odvoje vrijeme i prilikom kupnje u lokalnoj pekarnici zamole da se i ta pekarnica pridruži  ovoj humanitarnoj akciji te stave obavijest na ulaz kojom bi solidarne osobe spremne pomoći i one kojima je ova pomoć potrebna obavijestili da na tom mjestu mogu dati ili primiti kruh. Dobrovoljnom kupnjom kruha unaprijed, osoblje pekarnice naknadno će ga udijeliti najpotrebnijima.
Popis pekarnica uključenih u akciju možete pronaći na Facebook grupi Kruh za poslije.

In-Portal